Avtale om kjøp / Kjøpsvilkår for enjoybox.no

BESTILLING
På enjoybox.no kan du kjøpe gavekort til opplevelser. Gavekortet gjelder som betaling for beskrevet opplevelse hos våre samarbeidspartnere. Vi kan enten sende deg gavekortet i en flott gaveeske, eller du kan velge å få det som e-gavekort via e-post få minutter etter din bestilling. Velger du esken sender vi denne med vanlig post alle hverdager fra hovedkontoret i Risør, enten direkte til den som skal ha gavekortet, eller hjem til deg selv så du selv kan overrekke den. Dersom vi mottar bestilling før kl. 12.00 på hverdager sender vi normalt gaven samme dag som vi får bestillingen din. Det går da normalt 1-2 virkedager før du mottar gaveesken i posten.

PRISER

Alle priser er inklusiv merverdiavgift. Gaveeske og porto er ikke inkludert.

Pris for gaveeske er NOK 49,-.

Porto (i Norge på fastlandet) utgjør NOK 30-.

Du vil motta en automatisk ordrebekreftelse på e-post. Ved behov kan du logge deg inn og se på eller skrive ut dine tidligere ordrer. Du kan også velge å sende en e-post til oss info@enjoybox.no, så kan vi sende deg en elektronisk kopi av ordrebekreftelsen.

OPPLEVELSESGAVEKORTETS GYLDIGHET
Våre gavekort er gyldig i 1 år fra kjøpsdato. Opplevelsen må skje innen 1 år fra kjøpsdato. Vi gjør oppmerksom på at opplevelsene kan endres. Du er imidlertid sikret at prisen på opplevelsen på gavekortet ikke øker.

OPPLEVELSESGARANTI

Enjoybox.no har en opplevelsesgaranti. Dersom opplevelsen skulle utgå eller endres kan du bytte til en annen opplevelse innenfor samme prisklasse. Du må da fylle ut skjemaet som finnes på være hjemmesider Klikk her.

INNLØSNING AV OPPLEVELSESGAVEKORTET
Vi har søkt å gjøre det enklest mulig å innløse gavekortet. På denne siden finner du bestillingsinformasjon for gavekortet. På gavekortet fremkommer det et unikt ID-nummer og en bestillingskode som skal tastes inn når du skal bestille opplevelsen eller se bestillingsinformasjon. Du vil da også få tilgang til mer informasjon om våre samarbeidspartnere som man kan velge mellom for den aktuelle opplevelsestype. Du kan ikke få tilgang til bookinginformasjon uten gavekort. Listen over samarbeidspartnere kan endre seg og utvides løpende. Det kan forekomme ventetid ved reservasjon av enkelte opplevelser hos våre samarbeidspartnere, så vi råder alle til at reservere i god tid.

BETALING

På enjoybox.no kan du betale med følgende kredittkort:
Visa, Visa electron, Mastercard, Maistro,V Pay og PayPal.
Transaksjonsgebyr pålegges iht. gjeldene regler hos kundens kortleverandør. Betaling skjer på sikkert vis ved BankID hos Nets Accept.

LEVERING

Ved levering av gaveeske påløper kostnader for gaveeske og porto. Velger du e-gavekort påløper det ingen porto eller frakt kostnader.

BYTTE AV GAVEKORT

Vi tilbyr at du kan bytte gavekortet til en annen opplevelse hos Enjoybox.no så lenge dette skjer innenfor gavekortets gyldighetsperiode på 1 år og før kortet er aktivert hos leverandøren. Gavekortet kan enkelt byttes ved å følge veiledningen på vår hjemmeside: «Bytte av gavekort«. Vi bytter innenfor samme beløp/verdi. Du betaler portokostnader og eventuell prisdifferanse ved evevntuelt valg av en opplevelse til en dyrere pris. Dersom du ønsker å få tilsendt en ny gaveboks vil det påløpe betaling for denne. Vi refunderer ikke eventuelt mellomlegg. Vår bytteservice er din sikkerhet for at du alltid kan få deg en annen opplevelse. Dette gjelder naturligvis også dersom opplevelsen på gavekortet ditt ikke eksisterer lenger. Vi bytter ikke gavekortet hvis du allerede har booket opplevelsen (og dermed innløst gavekortet) eller hvis du har kjøpt dagsaktuell opplevelser, men det vil alltid fremgå under beskrivelsen av opplevelsen på hjemmesiden dersom det er særlige vilkår eller restriksjoner som gjelder. Gavekort som er utløpt byttes naturligvis ikke.

ANGRERETT
Angrerettsloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Ved næringskjøp gjelder ingen angrerett.

Som forbruker har du 14 dagers angrerett når du handler hos enjoybox.no. Angreretten gjelder 14 dager regnet fra dagen etter kjøpsdato. Standardisert skjema for bruk av angrerett finner du her. Dersom angreretten benyttes må du oppgi ordrenummeret på din bestilling, samt gavekortets ID-nummer og innløsningskoden. Du trenger ikke å sende inn gavekortet. Dersom angreretten benyttes, kontrollerer vi først at vilkårene for å benytte angreretten er oppfylt. Forutsatt at vilkårene for angrerett er oppfylt, tilbakebetales verdien av gavekortet til det betalingskortet som ble brukt ved kjøpet. Porto og verdien på gaveesken refunderes ikke. Gavekortet annulleres da automatisk i vårt system slik at det ikke lenger kan benyttes. Angreretten bortfaller dersom du allerede innløst gavekortet og bestilt en opplevelse eller hvis du har kjøpt en dagsaktuell opplevelse. Dersom det gjelder slike særlige vilkår, vil dette fremkomme i forbindelse med markedsføring av gavekortet.

REKLAMASJON OG ANSVAR

Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd med opplevelsen hos en av våre samarbeidspartnere må du straks reklamere direkte overfor samarbeidspartneren som har ansvaret for innhold og gjennomføring av opplevelsen. Enjoybox.no fraskriver seg ansvaret for gjennomføringen av opplevelsen. Dersom du ikke skulle være fornøyd, eller ønsker å klage over noe, eventuelt at du har synspunkter du vil dele med oss, ber vi deg kontakte oss pr. e-post. Henvis da til ID-nummer og innløsningskode og gi oss en grundig beskrivelse om hva som har skjedd.

Når vi har mottatt din henvendelse, vil vi ta dette opp med vår samarbeidspartner. Saker behandles enkeltvis og e-posten fra deg kan få konsekvenser for våre samarbeidspartnere. I henhold til norsk kjøpslovgivning må du reklamere ”innenfor rimelig tid”, etter at du har, eller burde ha, oppdaget feil eller mangel ved produktet. Vi anbefaler imidlertid at du reklamerer skriftlig umiddelbart etter innløsningen av opplevelsen og helst på stedet hos vår samarbeidspartner. Verken enjoybox.no eller våre samarbeidspartnere kan gjøres ansvarlig for et beløp som er større en opplevelsesgavekortets verdi.

Ved forbrukerkjøp kan ikke vilkårene være dårligere enn vilkårene i loven, jfr. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34.

 

SIKKERHET

Vi gjør oppmerksom på at deltakelse i enkelte av våre opplevelser er forbundet med risiko for personskade. Leverandøren gjør sitt beste for å redusere denne risikoen, men det gjøres oppmerksom på at deltakelse alltid er på eget ansvar. Enjoybox.no kan ikke holdes ansvarlig for materiell- eller personskade. De fleste av våre samarbeidspartnere har forsikring, men du bør alltid sjekke egen forsikring før du deltar i en opplevelse.

 

PERSONLIG INFORMASJON

For å inngå en avtale med oss via nettstedet, må du registrere deg med følgende personlige opplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi registrerer kun dine personlige data med det formål å levere gavekortet til deg. Personlig informasjon som er registrert hos Enjoybox.no lagres i 10 år som er i henhold til regnskapsføringsloven. Opplysningen blir deretter slettet. Når vi mottar personlige opplysninger via vår hjemmeside, sikrer vi at alltid at du gir ditt uttrykkelige samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor. Informasjonen gis alene til enjoybox.no og informasjonen blir ikke overført eller solgt til andre. Som registrert hos enjoybox.no har du alltid rett til å reservere deg.  Du har også rett til innsikt i informasjonen registrert om deg. Du har disse rettighetene i følge personopplysningsloven, og henvendelser vedrørende dette skal sendes til enjoybox.no per brev.

KOMBINASJON AV OPPLEVELSESGAVEKORT

2 eller flere ulike opplevelsesgavekort kan ikke kombineres i forbindelse med samme arrangement eller reise, jf. pakkereiseloven § 2-1.

Lovvalg, tvisteløsning

 

Denne Avtalen er undergitt norsk rett. Tvister skal søkes løst gjennom forhandlinger. Hvis ikke minnelig ordning oppnås skal uenigheten løses ved de ordinære domstoler. Aust-Agder tingrett vedtas som rett verneting.